Det gick bättre än jag trodde !

           Jag bocka ju mig mycket när jag plocka ihop mina ca 2 liter bär ! Och ryggen blev jag stel i och fick lite ont i ! Men motionsrundan gick skapligt ändå idag trots en viss stelhet o höften hängde med !  Då tryckte jag på " positiva knappen " och kom fram till att har man inte bockat sig på det viset så många gånger  sen förra året det plockades  blåbär så är det naturligtvis träningsverk ! Så var det med det , punkt slut ! Hembyggdsgården, bilden, ligger ju invid natureservatet stadsparken i sydöstra Askersund . Jaa, delar av Askersund är byggt på " rena berget " !
              Idag gick jag omvänd runda beroende att jag handlar när jag närmar mig hemmet ! Här har jag kommit till snett ovan idrottsplats området . Ni ser höjdskillnaderna här ochså !
              Jag har ingen aning om vad det är på tv dag men jag skall snart titta på det norska programmet där man åker längs landets kust tfrån norr till söder, på Play. När jag ser det så tänker jag så här att det är norrmännen som är nordens " största"  nation  numera ! Vilka intiativrika människor, vilket självförtroende o vilka småföretagare  o större fabriker längs kusten ! Fisk är ett av ledorden ett annat olja förståss mm !
                      Idag kom det en knall i Askersund "trots ideliga" varningar om åska i veckor ! Som jag kan komma ihåg så har det bara åskat någe så när rejält här i området nån gång i april eller maj !? Och idag får vi glädja oss för kvällstidningarna " vet precis hur vädret skall bli en månad framåt o när värmen kommer" !? Ibland får jag för mig att jag bara skall ägna mig åt DN på nätet , får se när det  genomförs  !? Papperstidningar köper jag sällan, bara för korsordsupplagans skull och då var fjortonde dag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0