Idag leder jag på poäng..

Och igår var det oavgjort ! Vadå ? I kampen mellan " Jan o ryggskottet " Man har ju för det mesta positiva fllosofier om sitt liv vilket säkert ochså "kommer andra tillgodo" ?! Jag kör mina 3 övningar nu varje dag enl. video med naprapat.. Cykla gick bättre idag och boulen gick att genomföra med hjälp från kompisar att hämta upp kloten från marken när omgången var klar ! O emellanåt så tog jag mig en runda på strandpromenaden som går förbi banan !
Åska " har dom lovat i området i sydvästra Svealand, i veckor ! Inte ett Åskväder har vi haft i Askersund ! Idag trodde jag det var klippt vid 15-tiden men det blev bara kraftigt regn o muller på avstånd från ett blåsvart moln ! En del " muskelknuttar " är ju besvikna över att det alltid åskar för lite har jag förstått på inlägg. Jag är tuff nog att erkänna att för mig får gärna åskan hålla sig borta ! Åskans gång är jag dock faschinerad o titta på emellanåt. Verkligt fina radarbilder finns nu mera tillhands.
I boulen idag med fint väder, några mörka moln, vann herrarna båda" heaten". Idag var det ochså jämn fördelning, 4 herrar mot 4 damer !
Och på den här bilden tittar jag av någon anledning ! Vi får se om nån kan räkna ut var den är tagen ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0