Jag tycker om det mångkulturella samhället..

.... tycker dock att integrationen kunde skötts bättre ! Jag tycker ochså att minoriteter fördärvar för majoriteter och används som slagträ mot " de som sköter sig " ! Jag har ju gått och klippt mig, sen jag kom till staden jag bor i, hos en syriansk tjej o senare hos hennes syster. Oerhört intressant utbyte. Jaha muslimer då ! Hm, det kvittar vem jag går o klipper mig hos ! Och nu skall vi reda ut begreppen ! En syriansk kvinna eller man är kristna och tillhör en minoritet i arabvärlden, t.ex. i Syrien o andra länder. Ett annat folkslag kan man säga ! O syrianska o syriska är inte samma sak om man ser till det etniska ! Och bl.a. syrianer o judar är folkgrupper som blivit förföljda under århundranden i olika länder i världen !
 Men den syrianska tjejen sålde frisersalongen till mannen på fotot. Han delar ut visitkort med familjen på o andra uppgifter. Jg har gått till honom 2 ggr ! O han är från Libanon ! Ahaa, muslim då ? Det hade kvittat vilket men han är katolik o kristen ! Det finns 40 procent kristna i Libanon ! Jag har en känsla av ibland att debatten blir " avslagen " p.g.a.  "okunskap o fördomar" ! Är det " religionen vi pratar med eller människan ". Och glöm inte att det ofta är en minoritet som fördärvar för en majoritet även i " religionens värld ".
                Det glömde jag ju att säga ! Frisörens fru kommer från Moldavien o är ljus som synes vilket påpekades av frisören ! Kanske "via  svenska vikingar i österled" ??? Vilka spännade gener som barnen fått !!
       Det var ganska svart kring Askersund idag ! Var bergsäker på att det skulle bli åska ! Fotot är taget österut ! För nån timme sen såg jag att det åskade över Danmark, norra Tyskland o norra Polen. Och kanske även lite ? i Skåne. Och söderut kom molnen från sydväst, inte från ost som här längre fram på dan. Beror på lågtryckets placering ! Kan det vara nått intressant på tv ikväll, har inte tittat efter !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0