Sånt är livet !

                          I förgrunden finns ett tält där folk sussar ! I bakgrunden finns ett slott där folk sussat ! Idag blev det boule trots risk för  åska vid framåt förmiddan. Det har dom varnat för i det här området jag bor " i veckor" ! Vi har haft tur i det här området hitills både när det gäller översvämningar o åska ! Idag har det knappt kommit ett blixtnedslag i Sverige ännu ! Ibland undrar " man om "vederspåmännen" inte ens kan titta på sina egna radarbilder innan dom "siar om " ?! För nu har dom bra radarbilder som" stämmer med verkligheten",  områdena har gått förbi  Vättern ! Och i dagens boule vann herrarna båda matcherna, revansch ! Stundtals tittade vi mot norra Vättern där mörka moln drog ihop sig men av detta blev det inte heller något, som sagt !
                   Sådana här fåglar får vi mer o mer ? vänja oss med i stadsbebyggelsen ! Med " omtänksamma " föräldrar. Mig stör dom inte precis, man börjar på att bli van ! Den här fiskmåsungen verka ganska orädd. Och klarar sig gör en del trots att både t.ex. katter o sparvhökar stryker omkring. Biltaken brukar dom tycka om att sitta på ! Och föräldrarna är väldigt i härdiga o vakta dom men inte den här så mycket som jag trodde. Dom "lita naturligtvis på mig" , jag har ingen lust att döda fiskmåsungar heller !
                              Jaa, nu har det faktiskt åskat i Hjo-området ungefär såg jag precis ! Nu får vi se var det går  åt ! Jag har som sagt bra hjälpmedel. Nu för tiden tänker jag inte heller " bli av med utrustningen" men förr kom åskan " plötsligare" p.g.a inga "hjälpmedel " !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0