Det är lite tråkigt o se.....


                   På den här platsen 20 m in i skogen invid min motionsled fanns innan en grillplats ! Den förstördes o slogs sönder förra året ! I år har tydligen några uppsökt den i avsikt av intagande av drycker i all avskildhet ?. Jag tror knappt att det är några i min ålder. Av nån anledning kom jag att tänka på skolavslutningar..... Jaa, det var STARKT gjort av dom o samla ihop dom, flaskorna o burkarna ! Men bildkvaliten verkar ha blivit bättre här, synd att motivet är " uselt " !
 

               I går hade jag ju besvär med bloggen men den ny-gamla är inte alls dum ! Reklamen fortsätter på den för jag vill inte betala vad det kostar utan ! När jag blev otålig så tänkte jag att nu skaffar jag nån annan. Och det gjorde jag. O då blev det 2 i stället för ingen ! Vad gör jag nu tänkte jag ? Jo jag gör en renodlad fotoblogg på den nya. med natur som huvudsak. Den är ochså reklam på, tänker inte betala där heller ! Naturligtvis så hade jag fått mer läsare p.g.a. att kunna lansera dom mer men hä bra som hä ä ! Vad den heter joo,börjar med janekblom , sen får ni leta vidare !
              Ikväll kommer ju 2 spännande fotbollsmatcher i Sveriges grupp . Det börjar med Frankrike-Ukraina sen kommer Sverige -England . Under har hänt förr, men... ?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0