Det var väl inte konstigt..


.....att man blev klädd på det här viset när man är född den 14 juli på franska nationaldagen ! Oavsett varför den firas !
                    Idag kan jag väl ochså säga att det ibland är nått gott som för ont med sig ! Det finns alltid 2 sidor av samma mynt. Jag företog för en gångs skull min motionsrunda i em, ganska trött . Det brukar jag inte vara. Det var nämligen så att jag åt god fransk fet ost i helgen. Och i entusisamens tecken förtränger jag att gallan inte alltid tål detta. Det har bättrat sig mycket med den. O då tycker man att vadå då o förtränger det hela. Men detta smaskande gjorde att jag i natt fick känning och inte kunde sova på några timmar. Det gick dock ganska fort över sen jag trött steg upp från sängen ! Har hög smärttröskel o tycker inte om starka värktabletter !
                Jaa, nu  börjar Sveriges grupp i em-fotbollen. Eftersom jag på facebook sagt att jag tror på oavgjort i båda matcherna så står jag fast vid detta. Snart sätter tv 4 igång sin bevakning och sändning av England-Frankrike. Sen kommer svt med den andra matchen kl 20 tror jag ! Imorgon hoppas jag att det är fortsatt fint väder då skall det bli boulespel !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0