Det finns mycket att glädja sig åt i livet...


            Tänkte undertecknad när han gick sin härliga runda utan besvär och i solskenet ! Barn, barnbarn, rötter, musik, natur, kompisar mm. Och på  nått vis tycker jag livet är spännande ! Och den ene dagen är inte i alls sig lik..., vad vet jag om morgondagen ? Jag har ju väldigt varierande musiksmak ! Just nu spelar jag Brahms violinconsert här på datan vilket inte gör saken sämre. Och om nån halvtimme spelar jag kanske musik från Kaukasus eller romsk musik ? Eller lyssnar på den fantastiske Ivan Rebroff ? Jag har sagt det innan. Jag har lätt att få in rytmen till en del musik, som till ex. romsk och annan världsmusik !
                Det är ju ganska mycket minus på nätterna nu vilket gör att isen inte smälter bl.a. vid strandpromenaden, som synes ! Men nu kan jag gå med mina sportskor hela rundan ! Idag hörde jag korpen, spillkråkan och såg en ekorre plus naturligtvis en del småfåglar som hördes emellanåt !

                 Och nere vid hamnen syntes de stationära änderna med den vita ankan i spetsen ! Här är det öppet vatten och dom flyttar inte bort mot strandpromenaden förrän isen släppt där ! O då räknar jag med att våren är här " på riktigt" ! Nu dröjer det inte så länge till tills gäss, skrakar, doppingar o gravänder dyker upp ! Skäggdoppingarna brukar stanna o bygga bo i befintlig vass men dom har minskat tycker jag .
                           Och Telia har sett till att hastigheten på mitt bredband ökat mycket utan  att det fördyrats ! Och Malmö tog sig till förkval men fick stryk mot Västerås trots att vara nära att komma ikapp men Weihager, var det nog, gjorde ett misstag vid blå o det blev 3-5 ! Peter Andersson skall fortsätta som tränare för Örebro hockey ett år till ! Och på onsdag blir det sång igen + fika på nytt kafé. Och själv övar jag mig hemma genom att försöka sjunga så lågt o högt som möjligt ! Det går bra ! Och ett nytt "objekt" dök upp i fantasin. Jag skulle gärna vilja åka till Amserdam där min mormors farfar föddes ! Jag behöver nog behöva vinna en miljon om alla projekt skall gå ihop som jag har ! Men att ha fantasi är gratis !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0