Idag är jag bra trött...


....o det är inte konstigt ! Först gick jag min motionsrunda. Till min förvåning satt det en o pimpla ganska långt ut från stranpromenaden ! Isen hann tydligen bli väldigt tjock ändå i februari o mars. Men hur som helst så gav jag mig ut o cykla nån halvtimme direkt på rundan. Då hälsade jag på denna myrstack norr om Askersund, vid Kvarnbacken intill Vretstorpsvägen ! Myrorna var i full gång i solskenet ! Men antagligen hade de haft besök av nån hackspett, gröngöling ? för stora hål fanns i stacken. Skall bli roligt o se om dom, myrorna, reparerar det hela. 

Och här ser vi själva Kvarnbacken och skogen som skymtar tillhör ett naturreservat ! Går man norrut så kommer man till den vackra Gårdsjön där jag varit många gånger ! Det är fina omgivningar i Askersunds stad och i närheten av den ! Vi har ju ett natureservat i närheten av hembyggdsgården ochså !
                Till slut kom jag ju hem och det blev väl snarare lunch än frukost. Och eftersom jag äter när jag kommer hemfrån mina rundor så är det ju lunch. Och sen blir det kvällsmat ! Och på morgonen innan rundan blir det en halv banan , stor kopp kaffe och några rostade brödskivor !
               Vädret ja, det är vår idag ! Måste vara en 10-12 grader här i Askersund ! Varmast i år , så klart ? . Och skulle det förmodligen komma "bakslag" så vet vi ju ändå att vi går på rätt håll ! O på bänken satt jag o sola en 20 min. Och i Nichnegansk i Ryssland var det - 32 o i Al Kawah i Sudan plus 28 !
               O i kväll blir det jättespännande, åtminstone för en entusiast ! Då möts Rögle -Oskarshamn och Västerås- Malmö i den sista omgången i förkvalet till kvalet till elitserien ! Ett lag går till denna kvalserie där  ochså Örebro, Leksand, Djurgården, Timrå och Karlskoga Bofors kommer att tampas om 2 platser.Den serien börjar på onsdag har jag för mig ! Och det är bara Västerås som inte har chance av lagen som spelar i kväll ! Jag håller ju på Malmö men då åker ju....... .ut ! Men jag tycker att ett lag från allra sydligaste Sverige skall vara med i elitserien o då håller jag på Malmö med sin fantastiska , nybyggda arena i närheten av Öresund !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0