Idag var jag seg o trött på rundan !


                Det är ytterst sällan jag upplever det ! Sovit ordentligt i natt ! Idag gick jag motsatt håll i och med jag skulle handla mot slutet. Har ni känt er så där trötta nån gång att man bara vill sätta sig ner ? Här kunde jag suttit o bara glott ! Men då kom " jävlar annamma" in i handlingen ! Keep going Jan ! Känner jag mig lika trött i morgon  då hålls det " helg " ! Kanske förkylning på gång ?!
              I går var det riktigt roligt att se Sveriges träningslandskamp i fotboll mot världsnian i rankingen Kroatien på deras hemmaarena. Vilket kortpassningsspel det svenska laget hade. Och i bland bröts detta av långbollar. Kroatien blev nästan utspelat emellanåt ! Och Zlatan spelade förste fiolen på rätt plats i laget. Mycket imponerandet av ett riktigt offensivt lag när det behövdes !
                 Och idag ar det plus 2 grader i Askersund o lite disigt, i Pound Inlet i Kanada var det minus 37 grader och i Tiarehuala i Mexico plus 25 grader- Och detta kl 8 i morse. Allt är som sagt inte antingen bara " grönt eller vitt " !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0