Lugn, lugn , våren kommer !


                Så här såg det ut när jag tog min runda idag ! Snöfall , +- o, lite blåst ! Men huvudsaken var att undertecknad gick ut på motionsrundan. Allting kan inte vara " slimmat för medborgarna i välfärdslandet Sverige". Och man får banne mig ta i lite själv EFTER EGEN FÖRMÅGA " vare sig man är fattig eller rik, sjuk eller frisk. " Farbror staten kan inte bära alla på sin rygg, ej heller dom som går ut ". 

               Sen gick jag ju motsols idag p.g.a. att jag då kom till affären i slutet av rundan ! Det här fotot är taget på den som jag kallar första skogsrundan i vanliga fall, nu blev det den sista ! Utsikten är mot bandybanan ! Här finns ochså träningsbanor o springa på o boulebanor o plats för andra aktiviteter !

                    Och på den här bänken satt jag och tittade ut över bandybanan och filosofera bland annat om hur bra vi har det i Sverige oavsett regim. Dock tas det naturligtvis som vanligt politiska och populistiska poäng dom på  dom "  som har det allra sämst" ! Förmågan att se  sig om i världen verkar vara " obefintlig " i det " trygghetsnarkomaniserade " Sverige ! Jag gör allt för " att se mig om i världen " och blir upprörd över gnällandet i Sverige ! Och sen när jag kommit mot slutet av rundan så träffade jag en man som bl.a. hade varit i Afrika o hade samma åsikter som jag ! Skönt att bli " bekräftad" !
                         Och så hoppas jag att Loreen vinner Eurovisionschlagern. Melodin passar mig perfekt med den smak jag har !  Och i  Pond Inlets i Kanada var det- 42, i San Lucas Mexiko var det + 26 ! Som sagt allt är inte bara " grönt eller vitt, svart eller vitt här i världen . Och jag hoppas Malmö går till kvalet till elitserien i hockey och där får dom ju i så fall möta Örebro, igen !
              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0