1 maj var ju fantastisk !


                    Det börja med att jag och mina kompisar spela boule med början kl 10 ! Tog så småningom denna bild på Stjärnsund  slott på andra sidan viken med inzoomning !

         Men som sagt dan börja med boule. Som vanligt på sistone så vann herrarna över damerna. Alla är inte med på bilden ! Men bäst var ju vädret !

     Sen cykla jag upp till Hembyggdsgården och åt mat på Klockargården ! Satt ute och åt ! Alldeles här bakom ! Jag står nämligen precis framför ute serveringen. Så här bergigt är det på många ställen i Askersund och sluttar gör det mot Vättern " överallt ifrån " söder ut , ja även österut från första skogsrundan ! Vad åt jag nu fläskcarre med skivad potatis som är värmd i ugnen i sås, ah, vad heter det nu ? Till efterrätt fick jag päronpaj. Och sen drack jag kaffe 0 åt nån kaka ! Men sen cykla jag iväg till strandpromenaden. Begav mig över den lilla bron till Borgmästarholmen !

              Och därifrån tog jag detta kort ! Efter att ha suttit o solat på en bänk här i närheten cykla jag så småningom hem och såg på ishockeymatchen Sverige - Usa och nått annat på TV men det har jag glömt !
                        Och valborgsmässoafton njöt jag på kvällen över att Manchester City slog Manchester United och övertog ledningen i ligan. Det är inte länge sen Man United ledde med 8 poäng och experterna gav inte Man C nån chance ! Play är jättebra att ha. Har precis sett programmet inför eurovision song contest där alla medverkande länders låtar spelas. I dag var Sveriges bidrag med ! Den borde gå hem i alla länder inte minst i östeuropa. Jag liksom många tror att den vinner ! Fantastisk låt ! Nu tänker jag se på Det vilda Frankrike, ett fantastiskt naturprogram i flera avsnitt som jag missat !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0