Nytt foto in på kategorin barn-barn...

Jag har ju olika kategorier här på bloggen, från allt möjligt till t.ex rötter. Jag har även en kategori som heter barn-barn ! Det är ganska bra det där  för det är bara att trycka på barn-barn så kommer det fram en hel radda. Vare sig jag är " i Örebro eller Simrishamn" ! Idag hitta jag ett minikort av ett av mina barn-barn och det förde jag upp till mitt album där en mapp som heter barn-barn finns !

                  Jaa, vem kan det här vara ! Jaa, som sagt , jag utesluter varken det ena eller andra i mitt Carpe Diem och min favoritstad är Örebro ! Vad jag med säkerhet ochså vet är att varken mina barn eller barn-barn är uppvuxna där !

              Det här är taget på ganska stor höjd mot slätten som omtalas i samband med Mårsätters natureservat. Jag har tagit det från reservatet !
                   Vad har jag gjort idag då ? Suttit o " längtat o trängtat" efter det ena eller andra ? Nä, icke sa Nicke ! Jag har spelat boule med mina kompisar ! Vi pratar ganska ofta om våra barn-barn ! Och några har sett mina när dom varit o hälsat på  i Askersund ! Barnen då undrar kanske nån ? Men dom pratar man inte på samma sätt om ! Dom är ju snart " lika gamla som oss" !  Och sen hoppas man ju att dom har det lika bra !?
               Vi herrar , förstärkta med en dam för att få lagen lika stora vann över damlaget igen i boule, båda gångerna vi spela. I morse när jag gick upp vid 8-tiden hade strömmen gått, troligtvis nån halvtimme innnan. Kom inte tillbaks föränn precis innan jag cykla iväg vid 1/2 tio-tiden.
             Sen vill jag rekommendera ett program, kanske sagt det, Det vilda Frankrike på SVT ! Ser det nu på tv-play då jag missat det . Kommit till program 5 som jag snart skall se. Apropå "natur o temperatur" så var det för ett tag sen 12 + i Askersund, - 16 i Alqasuk i Usa och + 42 i Gandai i Indien !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0