Regnet det bara öste ner...


... o det bara fortsatte. Just nu regnar det bra mycket. Och på radarbilden har jag just precis sett att det finns kraftigt regn inbakat i området, regnområdet ! Men det är bara kraftig åska o orkanbyar som hindrar mitt koncept när det gäller motion. Jag tänker så här att det är bättre att motionera än att " ligga på soffan o gnälla över vädret o annat". Och jag är fullt medveten om att solen lyser ovan molnen !
                 Lysa kommer den att göra i 5-6 miljarder till säger de lärde ? Sen tar energien slut och solen dör ! Så att springa o oroa sig för alla möjliga domedagspredikningar år 2012 är väl ingen mening med, det blir värre för dom som lever om 5-6 miljarder år !. Och vad kan man göra under tiden mens man själv lever. Möjligtvis tänka på att " ingen människa är den andre lik" vilket borgar för utopiska politiska löften i 5-6 miljarder år till !?
                 Mitt koncept "på livets väg" är, som jag har sakt innan, att flyta sakta med en roddbåt på en å och längs strandkanten bevittna allt " medvetet eller omedvetet" som hänt mellan år 1938 till dagens datum " med musik, sång o dans". Naturligtvis lyser moder sol över det hela. Jag kan inte räkna upp alla som står längs stranden men alla är viktiga vare sig dom är i nuet eller inte ! För utan mina rötter hade jag inte levt som den jag är och utan mig och barnens mor hade inte resten av " gänget" varit som dom är !
                Jaa, det är tråkigt att det går så dåligt för Örebro SK i allsvenskan i fotboll ! Och publiken sviker ! När dom som bäst behövs !

            Och det här då att färdas i roddbåten på " livets å" ! Det här tittar jag gärna på längs färden ! Taget innan " glyttarna"  visade sig ! Och nu tänker jag sjunga duett med Anna German på youtube ! Sjung,sjung min stjärna, Gori, gori moya zvezda !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0