Som "sportfåne" kan man ju inte ha det bättre..


.....egentligen inte annars heller ! Det har sina fördelar att vara intresserad av allt möjligt och dessutom sköta sin fysik ! Det blir liksom både skötsel av hjärnan som kroppen ! Det tänkte jag idag på min motionsrunda, återupptagen efter 8 dagar med andra aktiviteter ! Idag var det ochså bättre väder än utlovat och huvudangelägenheten att man " vandrar omkring här på jorden", solen, finns ju även ovan molnen om det skulle vara mulet.
            Just nu o några dagar framåt spelas ju Grandslamturneringen Franska Öppna i tennis i Paris ! Jag gillar och se på tennis. För det mesta kan jag bara se damtennis men kanalen som tävlingrna visas på visar även herrtennisen ! Och varken detta eller fotbolls-em, som börjar den 8 juni, hindrar mig från att motionera mina 5 dagar i veckan ! Alltså är jag nöjd med mitt liv som vanligt ! Och jag har fullt upp med att önska och hoppas att andra " runt mig"  får uppleva det samma. Tyvärr är jag ingen trollkarl om det inte skulle vara så !
                    Nu har det ju ändrat sig med temperaturerna på de kallaste ställena i världen ! Idag hade t.ex. Mya Shmidta i Ryssland bara -2, La Sahla i Algeriet hade + 31, Baku + 20 o Askersund +12. Detta i morse !
                  
                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0