Som vanligt fart på "guben" !


                 Om man nu får " förhäva" sig så !?  Full fart på motionsrundan i blåsigt väder. Fotot här är taget i går !  Beställt tågbiljetter, pratat med Kumlabostäder ! Fick rådet att även ta kontakt med privata bostadsbolag. Skall ochså titta på privata i Örebro ! Nu sätter jag i gång så nätt med " projekt flytta norrut", hellst då till Örebro men Kumla har ju otroligt mycket bättere förbindelser till Örebro än Askersunds som är skandalöst dåliga. Men som sagt planeringen är att senast flytta nästa höst ! Det gäller att ligga i och presentera sig då gärna med " lite socialt" snack som om uppväxten I Örebro/Gällersta mm ! Gällersta/Herminge, platsen där min farmor föddes och sedan återvände till vid Farfars pensionering, ligger lika långt från Kumla som från Örebro ! Jaa, ett litet misstag gjorde innan jag flytta till Askersund, att inte kolla förbindelserna till Örebro ! Men misstag gjorde igelkotten ochså när han "hoppa på skurborsten/ rotborsten, eller var det av "? Men jag tycker ändå att tiden här i Askersund inte känns förspilld !


         Här har vi torget i Askersund, säkerligen med gamla anor. Och runnt torget är allehanda affärer, affärscentrum . På helger o på sommaren kan man sitta o sola sig vid rådhuset, röda byggnaden till höger, och förundra sig över alla bilar som kör runt, runt torget för att hitta parkering ! Det finns alltid 2 sidor av samma mynt !
                    I morgon blir det boule om vädret tillåter ! Och i Askersund var det +9 i morse. I Jerusalem är det nu +19, Ljubljana,+ 14 och i Baku + 28 !. Och dom "som klagar på vädret" kan ju åka till Pevek i Ryssland där det var -12 eller Al alyan i Sahara där det var +  42 !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0