En bra dag hittils !

Jag kan ju börja med något som jag läste på  @ttspraket ! " Dödsviktigt: Människor avlider av ålder,sjukdomar eller skador, omkommer i olyckor eller dödas vid oroligheter eller krig " . Realiteter utan " krussiduller ", dödsviktigt !
             Min  runda var bra idag i väder ! Men nån vaccinering blev det inte !  Gick in till " min " frisör, ursprungsland Libanon, o klippte  mig i stället. O vi pratar, skrattar o " genomskådar" det mesta ! Han har sina erfarenheter o jag mina o dom går bra ihop ! Vi hamnar på samma" våglängd" ! Jag blev så altererad så han fråga mig när jag gick om jag inte skulle betala idag ? Vad vet ni om Libanon ? I landet bor det många kristna t.ex. ! Klippning i stället för vaccinering ? Det kanske gick lika bra ? Nää, jag skall vaccinera mig nästa vecka !. Men faktum är att jag inte vaccinerat mig så många ggr i livet o klarat mig bra från influensan  efter vad jag kan minnas ! Men nu har jag gjort det de senaste 2, 3 åren !
            I kväll blir det till att se på hockey i tv, Södertälje - Karlskoga/Bofors ! Samtidigt spelar bl.a. Almtuna mot Örebro i Uppsala ! Hoppas det plingar in positiva målsiffror i rutan !
            Sen har jag börjat på att följa en serie som heter The mentalist ! Den tycker jag är bra, lite annorlunda ! Men jag får antagligen se dagens avsnitt på play om det går på den kanalen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0