Då var det gjort..

Vadå ? Jo att jag har skrivit en intresseanmälan för bostad på seniorboende i Örebro med början 2013. Det är inte det enda bostadsföretaget jag är anmäld till. På den här ansökan så gäller det att man inte får vara ÄLDRE än 82 år när man flyttar in ! Snacka om framförhållning ! Hyran är ganska hög och min gräns går vid en etta men dessa lägenheter är på hela 50,2 kvm och är enligt dam jag pratat med jättefina !
Jaa som jag har sagt innan, min plattform Crea Diem består bl.a. av " framtidstro med spänningsmoment, daglig nyfikenhet på nuet o rötter ". Spänningsmoment ja ! "Tågresor nån gång om året till anhöriga i södern, sport , världsmusik o vägen mot Örebro" är några exempel ! Jaa," Ekbloms blandning " behöver inte vara så märkvärdig" o den står jag för. O oroar mig för framtiden gör jag inte o inte för det som hänt tills nu ! Typ !
Rundan idag gick bra tycker jag ! O vikten har gått ner som skrivits innan. Detta verkar " stativet" må väldigt bra av ! O i kväll visar dom Mora-Örebro i hockey och sen blir det Champ.L.!
Nått negativt ? Nää, sorry ! Jag är nöjd med mitt liv och " ger järnet " efter den tro jag har ! O vem hjälper det om " det skulle jagas tillkortakommanden " , egna eller andras o förpesta sitt liv med !?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0