Det är inte lätt !

Vadå ? Jo at det här med Palestiniernas, Arabernas , Israelernas, Judarnas rättigheter till Jerusalem o Palestina historiskt o religiöst sett !. Min åsikt är att folken har jag inget emot, varken araber eller Israeler men de fundamentalistiska fanatikerna diggar jag inte. Jag är mest intresserad av Israels o Jerusalems historia o judarnas !.
Frågan är ju förståss om man ser det historiskt om det finns en" folkgrupp som hetat palestinier" för historiskt sett har Palestina bebotts o ockuperats av "olika makter" . Jerusalem har ochså haft många härskare ! Staten Israel är ju sanktionerad av FN och är en demokrati. Och än så länge  erkänner inte fundamentalistiska fanatiker och t.ex. Iran o andra arabstater staten Israel ! Numera har dock  Israel diplomatiska förbindelser med Egypten och Jordanien , Men när jag var på semester i landet 1988 så var det bara Egypten som " gränserna öppnats emot " Men det som talar för fortsatta svårigheter är den " stora fiendskapen " mellan Iran och Israel . 
          Och förföljda minoriteter sen många århundranden tillbaks som Judar, Romer o Assyrier/ Syrianer m.fl. " vurmar " jag för ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0