En vandring i solen...

          Och idag skall jag peppra er med solbilder ! Om det gör nån nytta ? Jag för min del är nöjd med mitt liv och och väldigt tacksam för att jag är så frisk ! Det är så att undertecknad är en icke- socialistisk konstaterare och anti-gnällare. Fördelen med att vara konstaterare är att man vänder på myntet ! De som ständigt gnäller tror jag bara fixerar sig vid den ena sidan av detsamma.! Vad jag vänder mig emot t.ex är att så fort " rätt parti" inte har makten så kommer ständigt följande slagord upp allá " en tredjedel kommer inte med tåget och de rika tar från de fattiga ! I så fall är jag enligt procenträkning tillhörande tredjedelen som inte kommer med tåget och en av dom som de rika tar ifrån ! Jag undrar hur många som hela tiden " går på " dessa slagord vet vad Marginalskatter är för nått. Sverige har högst sådana i världen. Jag rekommenderar att bl.a. de yngre tar reda på detta !
          Jag som försöker ta reda på fakta vill påminna " svenska folket" att det har även innan 2006 funnits " fattiga o rika". Både i nedgångar o uppgångar ! Om nån tror att folk t.ex. inte " trilla mellan stolarna " innan 2006 så bedrar dom sig Och det är lätt att " slå sig för bröstet o komma med utopiska löften " när det bara gick uppåt i världen " och löften " om folkhemmet " haglade ! Och när Sverige kom igång med industriproduktion i stor skala innan de sönderbombade länderna gjorde det !
                Sen är det en sak till ! En del människor i Sverige tycker jag är dåligt pålästa om hur andra länder har det i världen ! Det verkar vara en helt annan sak ! Det tycker inte jag för jag är en " människa även utanför Sverige ", världsmedborgare ! Fattigdom i Sverige tas det ofta politiska poäng på i Sverige ! Jag vill påminna om att det finns betydligt " eländigare " fattigdom i många andra länder oavsett styre ! Det får man knappt påminna om " för de liksom hör inte till saken ".  Nått annat som ibland "underförstått " sägs är att är man inte åt vänster så är man ingen humanist ! O så kommer " skrämselpropagandan" mot den " elaka högern " ! Eller " elake Reinfeldt eller elake Björklund ", typ. Undertecknad är ingen " diggare av dom längst till vänster eller höger " ! Stalin o Hitler var lika grymma som ledare. För min del håller jag mig i "mittfåran " Dock röstar jag icke med parti som " går upp o ner i väljarsiffror beroende på ozonhålets storlek " !
              Jaa, jag går inte på " politisk populism " som går ut på att " allt elände " börja efter 2006 ! Nån jäkla rättvisa får det vara och att den kraftiga nedgången i världen givetvis gör att ingen kan regera o rätta till allt " som ständigt andra säger sig kunna " För mig räcker det att titta på 90-talet o se att det är falsarier ! Rätt skall vara rätt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0