God eftermiddag !

              Med denna  höstbild kan vi ju inviga denna vecka ! Helgen har varit bra,bl.a. lyssnat på min härliga världsmusik o fått 62 kr på V-75, mitt lilla eget ! Ja det klart, bita i det sura äpplet har jag fått göra ! Örebro sk hamnar definitivt i superettan nästa år , Sofia Arvidrsson fick stryk mot Wosniacki i tennis, Arsenal förlora och Örebro hockey fick stryk av Karskoga ! Trots detta kom jag på mig att vissla på min motionsrunda ! " Usch dumma gube  hur kan du vissla när du bor i ett så uschligt land enligt en del " tänkte jag men fortsatte med detta till " fåglarnas förtjusning " ?!
                För " femtielfte gången " kom det en undersökning om vad som är bäst för kroppen när det gäller motion. Den skall vara lagom, motionen ! Passar väl bra i Sverige ? Härom veckan räckte det med " 3 minuter på träningscykel i superfart " ! Som väl är så motionerar undertecknad som han vill och det konstateras, tycks o tänks efter eget huvud !
                    Och jag gör allt för att hålla " positiva klubben levandes" men det är inte helt lätt ! Allt skall nog vara till "110 % tryggt i Sverige och utopiska löften vara uppfyllda innan nån positivitet uppenbarar sig " ? Och titta sig ut i världen o komma underfund med att många har det sämre " det hör liksom inte hit, det får man på skallen för" !
           Det är många kanadagäss som finns i vattnet nedanför strandpromenaden. Dom flyttar ju vidare söderut snart beroende på vädrets art. I går när jag titta på " vederspåmännens " seiter så verkade som det skulle bli kallare senare i veckan ! Vi får väl se, vi har inget facit på det ännu !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0