Höst var ordet...

.. o lång motion var det idag. Jaa, att jag håller mig själv " flytande" i alla "domedagsprofetiornas" årtionden! beror på att jag är nöjd och känner frid och har min alldeles egna ? plattform att stå på. Igår när det gicks genom kyrkogården och stannades till vid minneslunden kom min bön/tankar angående dom " som är på jorden och i himlen" väl till pass. Ingen av dom jag tänker på i sammanhanget är " uträknad " !
Helgen ja ! Inget på v-75, Barcelona o Real Madrid spela oavgjort, Barcelona leder fortfarande med 8 poäng ! Arsenal vann över West Ham och Örebro spela oavgjort mot Sundsvall, tog tag i halmstrået, och Malmö vann ! Det här är naturligtvis lag som jag håller på. Ett annat lag som jag håller på är Örebro hockey ! Men dom förlorade hemma mot ett annat topplag, Oskarshamn !
Mina 2 favoriter i damtennisen, Azarenka o Sharapova möttes i finalen i den stora turneringen i Beijing ! Världsettan Azarenka vann ganska lätt ! Till min förskräckelse läste jag att " jätten glufs glufs" kanal C-more skall ta över nästan all damtennis från Eurosport ! Så där gick man miste om detta 2013 !  
 
                       Höst ja, vackra färger o kallare o kallare ... På vissa delar av jorden har dom ju varmt året om enligt vårt sätt att se det ! Skall vi uppnå samma status får vi nog hoppas på växthuseffekten ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0