Nu kommer sista biten...

Jaa, den gick då mot Oset o Rynningeviken. Rynningeviken hänger ihop med Oset söder om Svartån o bildar ett natureservat ! Och som jag har sagt innan så var på min tid på 40-talet området en soptipp, industriområde o militärt övningsfält. Och nu är det ett härligt landskap där man kan gå upp i utkikstorn o fågelskåda o motionera t.ex.
           Men innan dess smet jag in på Naturens Hus och tog en kopp kaffe. Och sen vidare mot Oset alldeles i närheten med alla dess gångstigar/ motionsspår.
      Jaa, nu är jag framme vid Oset ! Det här är ju ett fågelparadis som sagt med bl.a betande kor o får som  håller " reda på " naturen o står för " underhållet" ! Längs dom här vägarna gick jag ganska länge så det blev en lång motionsrunda tur o retur !
 
       Och den enda gången som det regna på dan under Örebrobesöket var när jag var på Allsvensk fotboll på Berhns Arena. Norrköping vann med 1-0 och faktumet att ÖSK åker ner i Superettan var väl just ett faktum !
                   
             Örebrobesöket var lyckat o nu vet jag ännu mer avstånden från olika ställen till centrum. Och när det gäller att söka lägenhet så börjar det nästa år ! Och jag kommer noga att överväga det som jag erbjuds och syftar till att inte komma allför långt från centrum ! Syftar var ordet ! Och nån panik att komma " in på stubinen " är det inte ". 2013 eller 2014 gör inget men jag behöver ju inte  bli 80 innan jag flyttar in till Örebro. Ingen panik nää för vi vet alla " att vi kan dö imorgon eller bli 100 år". Jag tar det lugnt men organiserat och in till hemstaden skall jag. Det kände jag ännu mer efter mina dagar där ! Och ett område som jag tittar särskilt noga på är Brickebacken i södra Örebro ! Inte långt från Gällersta/ Björneborg heller liksom centrum. Spännande är detta i min nöjdhet utan desperation !
           
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0