Så här på morgonkvisten ...

...Ja innan motionen ! Det är klart att jag var nöjd med att det är väder idag ochså, för varje dag jag konstaterar detta ! O det gör ju att jag kan skriva här även idag !
Jag är VÄLDIGT ÖDMJUK över detta vare sig det bos " i Korpilombolo eller Baku ". Är ochså VÄLDIGT ÖDMJUK över att man är så frisk ännu ! Är ochså MEDVETEN om att det är människor som har det sämre än jag !
Har ochså väldigt svårt att kalla mig ensamstående. Ensamboende är ordet vare sig det bos i " Korpilombolo eller Baku ". Har gott om barnbarn , 3 söner , 2 systrar och de knytna därtill ! O kompisar ! Och intressen ! Har väldigt svårt för " gnällandet " i Sverige, ett land som har det bättre än de flesta oavsett regim ! Trivs bra med landet Sverige men är intresserad av omvärlden och kallar mig världsmedborgare p.g.a. av musiksmak och intresse för bl.a. minoritetsfolk och andra länders historia o kultur !
Med andra ord ! Jag är nöjd med livet o det räcker för mig " utan grubblerier o trygghetsnarkomani ". Och "entusiasm o vurm " har jag kvar sen barnsben !
Och för mig är datan ett viktigt instrument när det gäller att ha kontakt med Världen !
Är ni nöjda med ert vare sig ni " är fattig eller rik " ? Och jag blandar inte ihop " fattigdom och rikedom" med mänskliga egenskaper !
Så här är det och det skall bli spännande att se vad " dagen har i sitt sköte " ?! Och förutom att konstatera o tycka så är känseln för vad jag skrivit " lika uppenbar " !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0