Brittsommar nää...

       Nää, det är nog för nära inpå augusti för att räknas som det ! Brittsommar skall räknas när det har varit en kall period och kan infalla i t.ex början av oktober. Jag kommer faktiskt ihåg när jag gjorde repmånad nån gång i mitten på 60-talet i oktober att det då var s.k. brittsommar till oss inkallades förnöjelse ! Så mycket kommer jag ochså ihåg att min yngste son ännu inte var född då ! Hmm ! När jag tittar i mina gamla militärpapper så ser jag att jag gjort repövningar både 1964 o 1968. Kanske bara äldste sonen var född ? Men det är nog inte lönt o fråga honom ? Hur som hellst så är jag glad över att ha gjort lumpen och repmånader ! O även o vara far naturligtvis. O lite semester var det ju som när man gjorde repövningar och träffade kompisar som man hade kul med, soldathumor !
         Vädret ja ! Alla tiders idag o motionsrunda ? Of course ! Fotot taget på östra sidan av rundan mot Vättern ! Nivåskilnader var ordet ! I går kväll o i natt såg jag på finalen i Us-open i tennis mellan Serena Williams o Viki Azarenka. Och vilken match o vilket motstånd Azarenka bjöd den mycket favorittippade Williams !  Viki hade ett par matchbollar men Williams vann till slut i 3 set. O Azarenka är bara 23 år. Hon och Maria Sharapova är mina favoriter i damtennisen ! Kämpar till sista droppen. Och för några år sen var Elena Dementieva en av mina stora favoriter !
                             Och denne välkände ? man, som har delat ut många pengar, fotograferade jag på chockladmässan i Askersund i helgen. I går närmare bestämt när jag motionerade förbi honom i hamnen där han var konfrancier för mässan. Och chocklad köpte jag ochså , mörk sådan !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0