Då var det lördag igen !

Efter detta konstaterande som visar att jag " ännu ej är dement " så har jag precis gjort färdig dagens V-75 tips ! Att ha olika roligheter o spännande saker i huvet, ta reda på allt om övriga världen, mm. mm, ha hjälp av sin egenskapade liberala stabila plattform bestående av rötter, anhöriga,framtidstro, mm, med carpe och crea diem ingående är nog ett bra sätt " att förlänga hjärnans fräschhet " Kallar man sånt här  marknadsförning, jaa.
       Tips var det ja ! V-75:an går ju på Umeåker ! Vädret idag däruppe skulle enl väderseit bli bl.a. regnskurar ! Sånt kan ju ha inverkan. Sen såg jag att upploppet var långt, 220 m ! Sen är det ju hästar o kuskar o personal som kommit söderifrån, rest långt. Men man får nog inte komplicera till det för mycket för sig när man tippar, få en egen ide o läsa in sig lite ! O spikarna , i mitt fall, litet system , får bli 3 st ! Ofta tar jag favoriter ! Kanske nån annan om jag känner starkt för det !
           Och visst är det socialt med gemensamma intressen. En av mina svågrar ringer varje lördag in tips som vi är 5 som är med i från min " klan " ! Och en kompis från södern pratar jag med varje lördag. Vi spelar ett tips, oftast tvilling varje vecka. Idag är det hans tur. Får vi in nått så sparas det till kommande äventyr ! I ett år !
               Och nu är det ju direktsändning varje lördag på tv från V-75. Kl 14 sätter det igång håll tummarna. 
Och det är fortsatt kallt i Antarktis, MCMurdo Station ! Extremt kallt enligt  hemsidan ! -29 C ! Hur går det med de datoriserade mallarna i det fallet ang. isarnas nedsmältning ? Det hela tystas nog ner av en del " domedagspredikare " ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0