Det är intressant med vädret, tycker jag !

Oavsett om folk tycker det är uselt eller inte i Sverige ! Jag ser det på ett annat vis ! Vi har 4 årstider o vi bor " fortfarande" i norra europa ! O våra " absoluta " förfäder tog oss hit efter istidens upphörande ! Då får vi väl skälla på dom över vårt usla väder ! Och vad är uselt väder " är det allt annat förutom " palmer o vita sandstränder " . För mig är inte vädret i Sverige uselt ! Och jag har förmåga att se vad uselt väder är genom att se mig om i världen ! Allt i omvärlden är inte bara " vita sandstränder o palmer " Ibland kan det ju som bekant bli högsommarväder även i Sverige. Och visste ni att då kan det vara "rena rivieran" i t.ex. i norra norrland ! Har ni varit på Pite havsbad nån gång ! Det har jag på 50-talet ! Och där har varit varmt även sen dess när det kan vara det !
             Värme och kyla ja ! Idag är det ju den 26 april ! Då har Grönland minusgrader, Verkohojansk i Sibirien - 16 C, Grise Fiord på Alaska - 16 C och enligt MCMurdos Stations hemsida, Antarktis, är det extremt kallt där -26 C !
                 Ja som sagt ! " Allting har sina rimliga orsaker " !  Och för " att då förstå saker i sitt sammanhang " kan jag prata om att Bafoulabé har, hade kl 6.00 + 26 C ! Och lite frågor . Vilket län tillhör Piteå, var ligger Arktis och var ligger Antarktis ! Och i vilket land ligger Bafoulabé ?    Foto Wikimedia commons .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0