Fyra timmar tog det !

    Att cykla till Tjälvesta naturreservat, gå där i delvis snötäckt mark, sola, filosofer o njuta o sen cykla hem !
         Det är ingen liten runda att gå på detta unika isälvsområde, vars struktur då är en kvarleva från istiden !
 Jaa, jag har aldrig varit här o gått när det varit så mycket snö, isbelagt o så lite utslaget, naturligtvis ! Om man tittar noga så ser man Snavlunda kyrka i bakgrunden. Naturligtvis är det ovesäntligt för "de flesta " som läser det här men inte för en som är uppväxt i Närke ! Och bäverhyddan jag letade efter ? Den hittade jag ! Var är den ! Pratar jag inte om ! " Människan är ju det grymmaste djur hittils  på denna planet " !
 Här har vi ochså en vy från området ! Och när det våras, på allvar, då kan vi ju dricka kaffe här men " intresset för det beror väl på vilket landskap man är uppväxt i " Antar jag väl som har givit mitt liv i 45 år i ett annat landskap utan att vara uppväxt där " !
          Och jag vill återigen påminna om hur det ser ut när visipporna blomma o allt är grönt ! Och så kommer det att se ut ganska snart ! Då kommer jag att befinna mig här igen o konstatera att det finns fina platser förutom dom där jag bodde i 45 år ! O även om jag " emigrerar till Örebro eller utomlands " så  var denna dag det " optimala nuet " !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0