Har vi nått mer roligt att komma med ?

Jodå ! Jaa, när jag tänker på det så skrattar jag o ler ännu ! För några dar sen drömde jag att jag och min äldste son lumpa, gjorde rekryten tillsammans. Alla drömmer vi ju även roliga saker, och jag såg honom framför mig på luckan rota bland en massa utrustning. Och vi prata med varann. Jag ringde o undra om han kom ihåg det ! Vi fick oss ett gott skratt o det tycker jag andra ochså skall få ! Men sköt tillsammans det kommer jag inte ihåg att vi gjorde !

Kommentarer
Postat av: Irene Geukeni

Hej Jan!
Fantastiskt att hitta till din blogg!
Jag tror bestämt att vi är sysslingar!
Om jag förstått det rätt så var din mormor och min farfar (Karl Geuken, född 1900) syskon vilket skulle betyda att din mor och min far(Karl-Erik Geuken, född 1922) var kusiner!
Jag bor i Stockholm i Vällingby och har aldrig förr fått så mycket info om min släkt som sedan igår. Allt detta kom sig av att jag frågade en kollega och vän som själv släktforskar hur man gör. Han hjälpte mig lite och här är jag nu!
Jag har tre syskon, vi bor alla i Stockholm!
Vänliga hälsningar
Irene

Svar: Jaa Irene! Jag börjar äntligen få lite napp och blir väldigt glad över detta ! Jag ärar mina rötter, av olika slag. Det som jag inte kan få svar på är mest ang, vår farfars o Mormors kvinnliga släkt. deras mor Helena född Schmidt och deras farmor Maria Anna född Bönners släkts liv och härstamning . Har bara årtal från 1800-talet. Min mor och mormor Maria då var ju mörka o brunhylta, sydländska utssenden ! Jaa, dom blev så bruna i skinnet på sommaren. Det här var kul ! Jag kommer att skicka mail på datan. Och även en annan syssling har tagit kontakt med mig Hälsn din släkting Jan
Jan i Askersund

2013-04-12 @ 14:00:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0