Några foton från dagens härliga motionsrunda !

                  Efter ett tag var jag nere på strandpromenaden ! Och när jag går här så försöker jag bl.a få syn på nån vattensnok ! Har jag något barnbarn med mig så kallar jag det ormsafari ! Men det är inte lätt att få syn på dom ! Såg nånstans att snoken är väldigt beroende av att lägga sina ägg i bla. gödselstackar ! Undrar om inte ormarterna är på tillbakagång i Sverige ! Fridlysta är våra ormar och en snok kan bli 25-28 år !
             Sen satte jag mig och sola ett tag på promenaden. Utsikten är inget fel på. O långt borta på andra sidan en liten vit glimt av Stjernsunds slott !
               Sen kom jag upp till den fridlysta stadsparken och tog med glädje detta solkort !
                Och efter ett tag gick jag in i skogsområdet vid idrottsplatsen ! Vättern i bakgrunden. Och blåbärsriset är talrikt som vanligt. Blir det inte frost några nätter i slutet av maj eller början av juni som " tar blommorna " så tror jag att det blir mycket blåbär ! Förra året kunde jag inte plocka så många som jag ville, fick problem med ryggen ! Jag har bara 5 minuters cykelväg till närmaste blåbärsställe ! Och det är förvånansvärt lite människor som plockar blåbär, för det mesta är jag ensam om stället ! Och jag har fler ställen. Och alla i Askersunds stad. Alla foton idag är från Askersunds stad ! Prata om fantastisk natur !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0