Det är intressant med vädret !

Jag ser det hellre som en intressant " företeelse än gnällobjekt " ! Man får väl stå ut med det ! Det går inte att få ett väder  som går " ut på att det ständigt skall vara vita sandstränder med palmer " ! Sen får man många dubbla budskap när det gäller vädret ! Beroende på " miljöpolitisk ekonomisk lobbyism " som baserar sig på antaganden utan facit ! Man sätter olika " energiekällor mot varandra " vilket t.ex kan resultera i att kolkraften, den stora boven, ökar ! Och tro inte att vetenskapsmännen o metereologerna  är överens ! Dom kan sitta i styrelser bl.a. !
       Vi har ju det här med värmeökningen på jorden ! Där får man dubbla budskap ! En del vetenskapsmän pekar på siffror som visat att det inte varit nån speciell värmeökning de sista 17 åren !
              Och igår eftertermiddag o precis efter matchen Celtic- Elfsborg, 1-0, och senare efter 24, början av natten, åskade det igår, i natt ! Jag kan ochså se på data som bekräftar detta i efterhand ! Men Tor kom inte åt min utrustning ! Sladdarna drogs ut igen efter fotbollen ! Världens bästa hemförsäkring. Och titta gärna på theclimatescam.se !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0