Den första snön kom i Askersund !

Jag laddar upp kameran, så foto kommer efter motionsrundan där halkskydd skall inköpas på vägen ! Det lyser vitt ute, inte mig emot ! Och blåst har det inte gjort så mycket här ! Barometern står djupt men börjar nu att stiga och lågtrycket drar åt sydost, ost ! Då kommer nordanvinden att tillta ! Temperaturen är -2 C och det är nog halt ute för det regnade innan igår em.
           Nu har jag tittat på siarna/ vädersajterna. Som ibland får ändra sig nästa dag ! Att det skall bli plussgrader i början av nästa vecka verkar de ense om men inte hur länge ! Synd om snön skulle töa bort !
  Och igår julstädade jag i köket ! Eftersom min parakit Kalla har sin bostad här med fritt spelrum så får tidningar läggas på bordet ! Emellanåt sitter hon på min axel men köksgardinen kan hon inte sitta på ! Där har jag lagt genomskinlig plats, syns inte men hon har lärt sig att det inte är nån ide att sätta sig där ! Och det här med att ha henne i köket ! Säkrare ! 2 parakiter har tagit sig ut genom balkongdörren på sommaren, glömska med otur från min sida. Trängt sig ut när dörren varit öppen en aning ! 
                Vad jag har på agendan idag då ? Får se vad som händer ! Halkskydd köpes iallafall ! Och min härliga världsmusik kommer att spelas på datan med fenomenala högtalare ! Och igår spelade jag musik med sångerskan Ajda Pekkan ! Hörs bra till det närliggande köket ,bl.a.!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0