Det är ganska märkligt egentligen !

Att  "politikerna o  journalisterna " inte vet vilket det största problemet i en del muslimska länder är ! Och hur gick det med den Arabiska våren ?  Och i Syrien ställer USA in Syrienstöd i norra delen enl. Svt.text häromdan ! Beroende på att en rebellgrup Islamistiskafronten intagit en vapendepå som tillhör Högsta militärrådet, nära en gränsövergång !
                       Vilka förser man egentligen med vapen i Syrien för att stödja den så kallade  revolutionen ? Blundar man för att boven i Syrien inte enbart är El -Assad !
          I Sverige är det minoriteter av befolkningen som fördärvar för majoriteten ! Det är likadant i en del muslimska länder där islamistiska fanatiska grupper härjar ! Se bara hur det går till i Irak t.ex. ! Och det är likadant när det gäller religoner som sagt, en fanatisk minoritet fördärvar för majoriteten !
               Största problemet i den muslimska världen är fiendskapen mellan Sunni-och Shiamuslimer ! Och då mest fanatiska Sunnimuslimska ledare o grupper ! Ett problem som funnits i 600000 år ! Olika tolkningar av Koranen mer eller mindre stränga ! Det räcker ju med att jag nämner Talibaner eller Al Quida ! Finns fler grupper ! 
       Och en av dessa grupper/ sammanslutningar med rötter i Muslimska brödraskapet har i sin agenda ang, Israel att dom skall behandla judarna sämre än grisar om dom får tag idom !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0