Gott nytt år , naturligtvis !

Och att jag med tillförsikt, utan att ta ut elände i förskott, ser fram mot nästa år kan jag tacka bl.a.mig själv, mina anhöriga o rötter för ! 
              Man kan glädja sig åt saker o ting i stort o smått om man även intresserar sig för det positiva i Världen !
        Örebro Hockey tog sin första seger på länge i elitserien/ SHL mot Linköping borta efter en radda enpoängare !
 
  Och eftersom jag ochså ägnar mina tankar även åt sånt som är positivt i Världen och inte bara negtiviserar den så framför jag på årets sista dag detta !
 På de sista 20 åren har andelen människor i världen som lever i absolut fattigdom halverats ! Om vi räknar i absoluta tal betyder det att det är 700 miljoner människor färre som lever i absolut fattigdom ! Och numera går de flesta människor , även i fattiga länder, i skolan . Källa bl.a. FN-sida och ledare i Nerikes Allehanda !
                 Jag vet att det kommer ett MEN efter detta ! Men  "den svenska ankdammen har jag lämnat " ! Vi är 7 miljarder människor som lever på jorden, på gott och ont ! Och efter nedgångar i Världen har alltid kommit uppgångar !            Happy New Year !
 Spexa med sig själv kan man alltid göra ! Denna huvudbonad  "allà Salomo " har jag för några år sen fått av ett av mina 10 barnbarn Tåtte ! Att bl.a. ha 10 barnbarn kan ju inte ge en annat än positiva vibbar ! Inför år 2014 !

Kommentarer
Postat av: Gubben

Här hoppas vi på att få ett barnbarn inom de närmaste åren.
Gott Nytt År!

Svar: Jaa, jag hoppas ni ochså blir belönad med detta ! Jag har ju blivit rikligt belönad under årens lopp ! Gott Nytt år i optimismens namn !
Jan i Askersund

2013-12-31 @ 09:38:26
URL: http://mhats.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0