Jaa, det går så bra så !

Jaa, så här ser det ut idag när man tittar ut från balkongfönstret ! Jaa, visst hade jag velat fått syn på ett vintrigt landskap ! Men frågan är när man bott i södra Sverige det mesta av livet om inte gröna jular övervägt ? Södra Sverige ja ? Sverige är ju 1700 km långt nånting så vad räknas egentligen till södra Sverige ! Om man delar upp landet i tredjedelar eller på mitten ?
         Om jag blir deppad av denna syn ? Nej ! Och jag är så pass vän med mig själv och har ingen ensamhetskänsla, många o tänka på o fina minnen, att jag de senaste åren inte gärna företar resor vintertid utan sparar på krutet till vår, sommar o höst !
  Jaa, idag skall jag ut o köpa det sista innan morgondagen bl.a. nötter o risgrynsgröt ! Och så går det ju ett x-tra v-75 idag o på annandagen var det väl ! Sen kommer ju Tour de Skie, junior-vm i hockey mm ! Och om en 6-7 veckor, så där, börjar ju vinter-Os i Sotji ! Mycket att se fram emot i närtid o lite längre fram !
            Och en God jul önskar detta " såta par " ! Men vi hör av oss snart igen ! Har inte "stängt butiken " för att det är jul ! O håller trycket uppe med fortsatt optimistisk prägel !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0