Jaa, en hyllning till min mor !

                Som föddes den 3 december 1915 ! Hade inte hon fött mig så....jaa, det kan man spekulera en del om ! Nu är det som det är men man kan inte kalla henne annat än beydelsefull ! Jag hyllar henne ! Och mamma skulle blivit 98 år idag om hon levat ! Men 78 år blev  mamma ! På fotot här är hon nog...14-15 års åldern ? Brunögd , svarthårig !  
 Vi tar en liten kavalkad av foton ! Ålder omkring 20 ? Att min mor var en vacker kvinna med sydländskt utssende är väl ingen som betvivlar ! Hennes gener bakåt i tiden på den kvinnliga sidan hos hennes mor har jag som sagt ingen koll på längre än till 1820-talet ! I Preussen !
 Det är klart att när man är 75 år som jag är så känner jag " min mors armar runnt mig "  Och stor värme går genom min kropp och själ när jag ser detta foto som jag tycker är väldans bra ! Jag är väl ca 2-3 år och min mor då ca 25 ! 
  Dom här fotona har jag visat förr ! Men inte för sista gången hoppas jag ! Mamma är här jaa, i 70-årsåldern ! Och detta är väl ett bra kort att avsluta detta inlägg med ! 
             Jaa, när jag ser dom här fotona och även t.ex har med foton på barnbarnen när dom fyller år  så har jag väldigt svårt med att negativisera min tillvaro ! Jag har hittills haft ett bra liv och konstaterar hellre saker än att gnälla över dom ! Och den känslan kan ingen ta ifrån mig ! Det tackar jag bl.a. min mor för som födde mig och kramade mig och forfarande gör det på ett sätt ! Det känner jag ! Mer o mer ! Ju äldre jag blir !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0