Jaa, så ser det ut !

          Jaa, det verkar som samtliga vädersajter, 5 st, som jag tittat på spår en grön jul, julafton ! Tråkigt o tråkigt ? Visst jag vill ha en vit jul men vad gör man ! Jaa,nu har jag tittat på mina foton från juletid från år 2009-2012 ! Och det har varit en vit jul i Askersund alla år ! Men börjar lågtrycken gå på en annan bana över sydsverige eller över Tyskland o då österut då slår det om !  Men  detta vädret har med lågtryck över Island och blockerande högtryck över Azorerna att göra har jag hört o läst ! Blir t av högtrycket svagare så ändrar sig mildvädret vi har till vinterväder ! Nått sånt var det !
            Är man påläst o har bildbevis så är det en fördel ! Konstaterar saker o ting med jämnmod och behöver inte spekulera så mycket ! 
                     O det är väl märkligt men genomskådbart " att så fort inte rätt parti har makten så är vårt fädernäsland uslare än nånsin " : 
            Tjja, dom här kurvorna kan väl leda till en viss eftertanke ! Om man tittar på årtalet 2002 !  Det är bra att vara påläst o ha bildbevis som sagt !
                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0