Jag tycker jag hittat bra balans i den !

Vardagen ! Och på helgerna ingår det i min balans att inte vara så mycket i datan förutom att titta på vädret, V-75 tipset och senaste nytt på text-tv ! Det här med datan ! Den tänker jag aldrig bli slav under ! Jag försöker att ha en så gnälllfri värld som möjligt, både ang. mig själv och annat !  Konstaterar o tycker t.ex i stället ang företeelser som  partiers ideologier,, nu och förr. Deras svårigheter att tackla nuet i en värld med en av de största ekonomiska nedgångarna nånsin. Som leder till många orelistiska utopiska löften. Angriper ledarna som styr fanatiska minoritetsgrupper mm, mm. Samt fanatiska vänster -och högergrupper. Både i medvetandet o skrivandet .Även de som negativiserar ner sitt eget fosterland för att ta politiska o miljöpolitiska poäng ! Valet närmar sig . Och förvånar mig över okunskapen ang. nuet och det som varit ! Kunskapen verkar i vissa fall vara större på det vi inte har facit på ! Framtiden !
 Det här tillhör ochså min fina vardag ! Att varje tisdag nu när vi inte spelar boule träffa mina pensionärskompisar o fika ! O igår hade vi så roligt kan ni tro ! Och alla drog sitt strå till stacken ! Och jag bidrog med iaktagelser från mina motionsrundor vilket mottogs med stor munterhet !
               Ja hur kommer min dag att se ut idag då ? Efter en liten frukost som jag intagit nu blir det 5 km motion ungefär, Sedan intagande av större energiberikande frukost, sen sådan ! Därefter tillagning av middag som intas vi 17;30 tiden...sen datan igen för tittande på nyheter, tittande på olika vädersejter som brukar ha olika prognoser när det gäller 10 dygn t.ex. Det här med o sia ja ! Musik spelar jag på datan ! Har utmärkta högtalare, kan höra musiken bra när jag är i köket t.ex.! Och ikväll kommer jag bl.a annat att njuta av naturprogram på TV och matcher i Premier League. Kanske jag sappar lite för både matcherna mellan Arsenal o Hull och Man United o Everton visas ! Vilka jag håller på ? Arsenal o Everton !
               Det ser åter ut som det blir en bra dag i Jahans liv ! Jahans ?  Jag tar det igen !  Jahan är tysk föregångare till Jan och Johannes förgångare till Jahan !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0