Nää, det var inte mycket som var positivt !

I media ! På nätet !  Det enda var väl att SMHI konstaterade att det inte är ovanligt med en grön jul i delar av Sverige och inte började dra in växthuseffekten i sammanhanget !
           Negativism ja ! Om jag påstår att det positiva överväger i t.ex. Sverige om man konstaterar hur vi har det, så räknas man väl som en förrädare ! Men ibland kan man läsa insändare som ger positiv feeling ang. ett äldreboende eller en vårdavdelning ! Och jag vet att det mesta fungerar i Sverige ! Nu kallar jag mig ju för världsmedborgare och tar reda på hur man har det i olika länder ! O då blir jag förundrad över negativismen i Sverige !
             Nää, faktum är att om man skulle tycka nått är positivt i Sverige i nuvarande skede där världen kämpar mot en lågkonjunktur då slåss man mot väderkvarnar ! 
            Och media hjälper så gärna till att spä på " eländespredikningarna " ! Tror ni att det säljer om man skulle skriva om det som fungerar ? 
        Jaa, idag skall jag ut o motionera igen i hög fart ! Högre än på länge ! Om jag personligen har nått o klaga på ? Inte ett dugg ! Jag konstaterar att många , media o människor i Sverige , ständigt letar efter det som i minoritet  inte fungerar  i vårt land ! Och visa mig nått land där allt fungerar perfekt o inga misstag görs ! Oavsett regim !
                  Och dom som ger sig på en sanktionerad demonstration mot rasism, nynasisterna, lär knappast vara invandrare ! Och vänsterextremister har för några dar sen krossat fönster i hemmen hos chefer i Skåne som jobbar med integrationsfrågor, och slängt in flaskor med ammoniak i husen ! Och vem ogillar inte både vänster-och högerextremism i Sverige o världen ! Jaa, extremism över huvud taget består av minoriteter som fördärvar för majoriteter ! Även för den majoritet som är t.ex är religiösa oavsett religion !
                     Men låt oss få höra mer om dom som sköter sig i världen ! För dom är i majoritet ! Men  utopiska löften om att " mota in 7 miljarder människor o 200 stater i  i samma fålla " det är även i en värld som vår en omöjlig uppgift ! Det klarar varken regeringar eller oppositioner ! Och detta beror på att människor är en mänsklighet som består av människor som inte tänker i samma banor, just för att dom är människor ! O inte  "inprogrammerade robotor "
Trackback
RSS 2.0