Och sen gick jag bort, efter några timmar ! I går .

   Gick bort ! Jag hoppas inte det " missuppfattades " Men då hade jag knappast skrivit det här ! Skämt åtsisdo.     Jag var nämligen inbjuden till mina kompisar Torsten o Vivi-Ann i Askersund ! Och en annan kompis, Inga-Lill var ochså inbjuden ! Så här såg det ut i deras vardagsrum där vi satt ! Men innan dess satt vi i köket o ott goda mackor, drack lite glögg nån öl eller ett glas vin ! Och sedan blev det ostbricka ! O allt var så gott ! Och jag hade köpt vars en trisslott men ingen vann nått !
  Och sen gick vi in i vardagsrummet o drack kaffe och åt goda kakor ! O där tog Torsten detta fota  ! 
      O Torsten skall naturligtvis ochså vara med på bild ! Så då tog jag detta foto så klart ! O vi hade så roligt o skrattade åt våra eskapader fordom i livet som vi berätta ! Jaa, skratten klingade så kaffekopparna darrade ! Vi representerar ju faktiskt tider från tjugo-ock trettotalet o framåt ! Det hade varit kul om några av dagens ungdom hade varit med ! Så annorlunda våra uppväxter har varit. Jag hade nog inte bytt bort min som tillbringades med helt andra förutsättningar o i andra miljöer utan  "trådlösa apparater o Tv " ! Detta innebär inte att jag även ser fördelar i dagens värld ! Och ungdomarna har ju inte kunnat med egna ögon se hur i hade det när vi växte upp !
              Och när dagens ungdomar blir i vår ålder ? Varken dom eller vi pensionärer har väl en aning om hur det kommer att va? Om ca 50-60 år t.ex. !
         
 Och sen knalla gästerna hem vid 22-tiden ! Jag följde gentlemannamässigt Inga -Lill till hennes bostad genom den mörka tysta avbefolkade staden ! Inte en människa syntes  ! Sen hämta jag cykeln, parkerad i centrum och cyklade hem efter ännu en mysig dag i JahANs liv !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0