Sicken sporthelg !

Jag är ju en vän även av vintern  ! Hur kan man vara det ? Tjaa, en del som även tycker " om vita sandstränder o palmer " gör och så det ! Oavsett domedagspredikningar utan facit ! Vädret återkommer jag till ! Med foton !
 
Längdskidåkning var det ! O det är bara o ta av hatten för Charlotte Kalla ! Blev som sagt  tvåa i damernas 10 km klassiskt i Världscupen i Lillehammar ! Efter Jystina Kowalszcuk men före Björgen o Jouhaag ! Och nån annan plats bland de tre blev det  inte för Sverige ! Varken i stafetter eller enskilda lopp !
          Sjuka kan folk bli men hur är det med bredden i svensk längdskidåkning ? Herrarna, hur är återväxten där ? Damerna har bra återväxt men de unga lovande damerna verkar mest satsa på sprint ?! Och blir nån sjuk så ser man att det får påföljder t.ex. för stafettlagen. Anna Haag saknas ju mycket t.ex.! Ovanligt dåliga resultat i går ! Just nu ser det ut som om bara Kalla o o Hellner är medaljhopp på OS !? Och dom hade alldeles för många sekunder att åka upp i går ! Och jag är intresserad att även titta på backhoppning ! Men den sporten verka inga ungdomar vara intresserad e av i Sverige ! Det finns inte ens återväxt !
           När det gäller alpint, som jag ochså tittat på, så har det ju mest varit störtlopp o super-g o storslalom i Kanada o USA ! I Lake Louise( -43 C en morgon ) o Beaver Creek ! Men där har några svenskor gjort bra resultat ! Kajsa Kling o Jessika Lindell- Vikarby ! Men de nuvarande svenska åkarna verkar mest hålla bra klass i slalom !
                  Detta är mina egna konstateranden ! Har inte läst några sportkommentarer , varken i tidningen eller på nätet !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0