Vad vore livet utan sport o musik..

 
För en entusiast med livsglädje ! Och det ger ett spänningsmoment på köpet ! Jaa, musiken ochså, " forskar " lite i den medeltida musiken med Gregoriansk sång av religiös natur ! Och den har influenser från t.ex Orienten , Judendomen och Bysantinsaka riket ! Och den influensen och dess tonglidningar kan än idag igenkännas i musiken på Balkan t.ex eller Grekland och Turkiet m.fl länder. Jaa, jag tycker om den musiken mer och mer !
           Juniorhockeyn är ju rolig att se på. Den spelas ju i Malmö på 2 arenor ! Och sänds i tv av 2 bolag  ! 
               Sverige vann ju över Finland i sin grupp ! O idag slog Finland Ryssland som Sverige möter i morgon ! Sverige är obesegrat i sin grupp o USA i sin grupp ! Nu slog ju Kanada  Slovakien men inte utan besvär. O tjeckien som slog Kanada förlora mot Tyskland idag !
             Och imorgon spelar som sagt Sverige mot Ryssland och även Kanada mot USA ! Och i Tour de ski är det en sprinttävling i fristil igen ! En ändring i det ordinarie upplägget. Och så är det ju Nyårsafton men det ändrar inte mitt upplägg !
 Och ovanstående foto tog jag från strandpromenaden i Askersund i dag ! Och det finns även vintrar som kan vara gröna ! Men det var länge sen Vättern var isfri vid den här tiden ! För här är den rätt så grund !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0