Jaa, det är ju Alla hjärtans dag , Day of St Valentine !

Nåra blommor har jag väl råd att dela ut till mina " 3  läsare här ". Tur att jag har även annan blog med helt olika stuk ! Dela ut ett hjärta gör jag gärna men alla vet vi att det här är det kommerce över ! Hjärtan kan man ju dela ut varje dag , i tankar t.ex utan att det kostar nått !
            Jadå, det blev en motionsrunda idag ochså trots lite " slagsmål med höft o rygg " ! Men jag tog hem fighten ! Är inte mycket för " att ligga i soffan o tycka att det är alla andras fel " ! Här ser ni så mycket snö det är i hamnen i Askersund. Nu är det ju februari o vinter " av nån konstig anledning " men inte säger jag nej till en glass här nere i nån av kioskerna " när kung Bore vilar upp sig " !!
 Och här har jag vänt ansiktet söderut från samma ställe som jag stod på ! Och jag erinrar mig att det inte är mer än några år sen som det såg ut så här 2 vintrar i sträck. Det har jag foton i datans album som bevis för !
          Och så gratulerar jag Slovenskan Tina Maze till en ytterligare medalj idag i alpint ! Och landet hon kommer ifrån har inte mer än uppåt 3 miljoner innevånare, är litet till ytan och verkar väldigt vackert och är katolskt ! Om jag nu inte får ihop till, vinner på lotto t.ex. och " missar att gå genom Kaukasus, sidenvägen, i Marko Polos fotspår " så kan jag kanske skrapa ihop till en vistelse i Slovenien som sagt . Det låter väl spännande ! ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0