Det var mer än vad jag trodde !

              Jag har ju gått lite andra stråk närmare stan nu när det varit glatt , töigt o blaskigt ! Idag var jag och spanade lite längre upp mot skogsområdena i stan . Det här fotot är  taget uppe vid idrottsplatsen. O snett upp till höger ligger natureservatet Stadsparken med hembyggdsgården längst bort !.Jag blev förvånad över att det var så pass mycket snö kvar efter regn o tö bl.a. Har dock frysit l någon natt !
            Och så här såg det ut på vissa ställen i stadsparkens ytterkanter !  Inne i stan där jag bor är det bara drivor kvar. Gator o trottoarer är så gott som is-o snöfria. Särskilt i centrum  ner mot Vättern !
         Jag trivs bra med att " uppmärksamma " den här bloggen igen " och fotona har väldigt bra kvalite här när det gäller tydlighet mm ! Tyvärr började jag av nån anledning tappa nästan alla " läsare o sidvändare "när bloggen förnyades innan jag pausade med den ! Hoppas ni återvänder !

Kommentarer
Postat av: Bengt

Hej Jan. Jag har saknat dina kåserier, det har varit lite av min dagliga kontakt med dig. Ha de gött!

Svar: Jaa, den andre , blogspot.se gick ju inte o ta ner foton på ! Men där har jag en annan prägel då jag kan spela musik o börjar idag med flyguppvisningar allt då från youtube ! Och andra grejor somm jag står för ! Ja, Bengt nu vet jag att du läser här o de är bra !
Jan i Askersund

2013-01-08 @ 15:49:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0