Vilket fantastiskt väder !

           Förlåt, förlåt "ni som alltid vill ha vita soliga stränder med palmer i sikte " ! Själv har jag inte ett dugg emot vita sandstränder, värme eller palmer ! Men inte vinter heller ! Skulle jag emmigrera så beror inte det " på det ständiga usla svenska vädret " utan på nått helt annat ! Ett trygghetsnarkomaniserat folk som blir inbillade av ett stort parti att " bara vi får makten så blir det " ingen arbetslöshet, inga fattiga, inga orättvisor " ! Precis som inte det fanns innan 2006 i betydligt bättre tider ekonomiskt  " Om det nu är några eller någon som " tycker att jag inte är nån humanist för jag inte är socialist " så protesterar jag högljutt och hänvisar bl.a till Rädda Barnens undersökning 1997 ang. barnfattigdomen !! Lågvattenmärken är för mig när rubriksättnngar är sådana som - Reinfeldt väljer fattiga barn- eller -Björklund förstör skolan- !!! Och jag vill köra med raka rör ! Jag är för EU, Nato och kärnkraft som släpper ut 0  växthusgaser. Och då är man väl en " avfälling hos dom som säger sig vara de enda sanna humanisterna " Det är lätt att " kalla sig humanist när det ständigt går upp i världen " !
                      Nu finns det ju en antireligiös förening i Sverige som kallar sig för Humanisterna. Tyvärr får vi aldrig reda på om världen varit bättre om enbart ateister hade haft makten. Men det är väl varit lika dant där, en minoritet hade fördärvat för en majoritet, i maktfullkomlighetens galenskap !!!
Det gäller att prata i klartext ! Sen 1994 i Bäckhalladalen i Simrishamn, så nånting " såg jag vad " utopiska politiska löften var värda " . Samma saker som den nuvarande regeringen bl.a. blir anklagade för nu bl.a. hög ungdomsarbetslös uppenbarade sig då och " att falla mellan stolarna gick lika lätt då " !!!
 Jag står för vad jag tycker ! Och idag tycker jag det var ett härligt fantastiskt väder utan sandstränder o palmer ! -  8 C och vindstilla ! Då är det tur att vi  har kärnkraften  ! Visste ni förresten att kolets andel av Tysklands totala elproduktion kommer att stiga från 42 % till 50% som ett resultat av stängningen av kärnkraften trots satsning av solkraft. Och därmed ökar utsläppen av koldioxid ! Var det så ni ville ha det , "Fridolin o co ".
             Källor Reuters, BBC och James Conca tidningen Forbes !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0