En liten vinst blev det !

                  Det här fotot är  taget på Axevallatravet. Dit brukar jag åka varje år  när stochampionatet äger rum med en av mina svågrar. O många år har detta skett ! Och detta dagens foto(kan vara äldre sådana) tog jag den 21/7 av den överraskande högoddsaren Blended Scotch körd av  Per Linderoth som vann detta välkända lopp, stochampionatet !  Det är skötaren som sitter i sulkyn mens Per blir intervjuad. Det är en upplevelse att gå på trav men några stora pengar satsas inte från mitt håll !
          O då kommer jag in på gårdagens V-75 som gick på Hagmyren utanför det glada Hudik ! En enda skrällblev det ! I Kallblodsloppet ! Stor sådan ! Det gjorde att det blev endast 30 kr på 6 rätt ! Jag hade 2 st, 60 kr ! O hade man haft 7 rätt så hade det blivit 18000 kr har jag för mig ! Men antagligen hade de som fick 7 rätt hållt på kusken eller garderat rikligt ? Nya tag kommer på tisdag då en x-tra V-75 går på Jägersro !
                Vädret jaa, varmt har det varit i Askersund sen jag kom hem från min härliga runda i södra Sverige med början i Örebro mot södern o slut i sydligaste Svealand ! Åska har det ej varit hittils i Askersundområdet, bara hörts på avstånd ! ? Åkvädren  har hittils gått väster o öster om Askersund Jag har som sagt en fantastisk svensk åsksajt med hjälp av en tysk sådan. Den stämmer fantastiskt och blixtnedslagen kan ses med en minuts mellanrum ! Jag är ingen vän av åska men intresserad av vädrets makter som sådana ! Och när jag ser åskan närma sig mitt område så åker alla sladdar till tv o modem ut !
             Nu får vi se vad nästa vecka har i sitt sköte. Idag blir det motion på förmiddan ! Fotboll o simning på eftermiddagen,på TV !
     
                                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0