Det är ju ochså en aktivitet..

.....att skriva på en blogg ! Och den här bloggen har jag idag " graderat upp " vilket gör att jag bl.a. kan se var besökarna o sidvändarna kommer ifrån ! Jag bara räknar upp var läsarna kommer ifrån inte var dom är flest ! Läsarna kommer från Norrbotten, Gävleborg, Stockholm, Jönköpings län Västragötalands län och Skånelän med flera olika städer då ! Och utländska läsare kommer från United States, Canada, Norway, France och United Kingdom ! Och detta är i nuet ! Jaa, amerikanarna är flitigast att läsa av de utländska ! Och det här var ju kul att få reda på ! Jag avbryter tillfälligt !
Jaa, jag fick se färdigt matchen mellan Sharapova o Azarenka ! Och Sharapova vann med 2-1. Jag tror Maria S har störst chance att slå Serena Williams i en påtänkt final. Men kom igen Viktoria, du är bara 23 år ännu ! Men ledsen var Viktoria A. när hon lämna banan o feelingen mellan dessa 2 amasoner är inte precis på topp.
       Jag vill gärna komma med foton på den här bloggen ! Från naturen, barnbarnen, rötterna mm,mm ! Och politik vill jag helst ej beröra ! Dock vill jag säga att jag är påläst om detta från slutet av 1980-talet tills nu ! Och då ser man att " det kastas mycket sten i glashus " ! D.v.s. det som den andra sidan anklagas för har hänt även innan i betydligt bättre tider när det gäller vissa saker ! Där är okunnigheten hos många , särskilt yngre ganska påtaglig !
           Ovanstående foto togs i förmiddags, när jag firade nationaldagen på strandpromenaden : Och min relativt goda tyska fick jag användning för när jag  upplyste en tyska om Askersund. Hon satt på trappen på en husbil. Och utsikten fann hon bedårande ut över Vättern o dess holmar !
 
            Och över den här bron till Borgmästarholmen/ Barnens egen ö har en del av mina barnbarn, övrig släkt och kompisar vandrat. Och här går strandpromenaden förbi . Wellcome too Askersund, friends off all kinds !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0