Det är väl kul att få frågor längs motionsrundan !

           Ja den här hittade jag invid strandpromenaden i förmiddags på motionsrundan ! Hur den hamna där i gräset ? Kanske kommit flygande nån stans ifrån eller varit uppsatt i nått träd i närheten som en fråga bland många längs en sträcka. Fråga till skolbarn en nån naturförening ? Jag kan ju svaret  och det kan väl de flesta ? 
                     Jaa, idag har jag sett på mycket tennis från franska öppna. Inga sensationer och kvartsfinalerna börjar i morgon. Favoriter till titlarna är ju Nadal o Serena Williams ! Men det jag har sett av dom är ju inte så imponerande som jag trodde ! Nu kommer många hårda matcher o man vet inte vad som kommer att hända ! Mina 2 favoriter som spelare är hos damerna  Viki Azarenka o Maria Sharapova ! Och bland herrarna Roger Federer och Novak Jokovizc . Jag ser ochs lite till personligheterna o auran ! O det många med mig ! Sen får Williams o Nadal vara favoriter bäst de vill !
                I morgon blir det en väldigt intressant match ! Skall Federer klara av Tsonga, den siste franske deltagaren i turneringen. Sen har Williams den tuffa Kuznetsova att möta ! Ochså en intressant match ! Och sen är det ytterligare 2 matcher. O sen 4 kvartsfinaler på onsdag !
                Ytterliggare en vy från strandpromenaden , tagen idag !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0