Det blev en härlig förmiddag i solens sken !

   Ja verkligen ! Och denna boulebana ligger 10 m ca, från Vätterns strand. Och den här delen av Vättern utanför Askersund kallas ochså för Alsen ! Jag har sagt det innan, här är fantasktiskt fina vyer när man tittar ut över vattnet här ifrån ! 
Och det börjar på att verka som om mer och mer turister börjar upptäcka norra Vättern, Askersund och stadens andra omgivningar !  T.ex.Stjärnsunds slott, nationalparken Tiveden ! Och även att komma med båt hit o segla i den unika , naturskyddade vackra skärgården ! Och en hel del turister från Europa visar sig här ! Och jag får användning för min engelska o tyska !
 Det är ingen svårighet att ta fina naturbilder här vid strandpromenaden o från boulebanan. Jag har visat många men dom här är dagsfärska ! Själva boulespelandet utfördes som vanligt, i 2 omgångar med kafferast emellan. Det tog ungefär 2 timmar. Och som vanligt, på sistone, så vann damlaget med 2-0 ! Om det svider o erkänna det ? Njaa, men nu får vi herrar rycka upp oss ! Och vi som spelar är för det mesta ca 10 pensionärer, alltifrån 65 till 85 års ålder ungefär ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0