Jag har alltid bott vid vatten !

 Och då vid Östersjön, Mälaren, Vättern o Hjämaren ! Och då har jag givetvis sett många småbåtar och som mest tror jag i Simrishamn men i Askersund vimlar det ochså av småbåtar. Och det går att nå Vättern från havet via kanalsystem i södra Sverige. Jaa, i Askersund är det en väldans båttrafik när det är högsäsong, in o ut ! Jaa, naturligtvis såg jag mycket småbåtar i Hjo när jag bodde nära staden på somrarna ! Men jag har aldrig blivit nån båtmänniska, roddbåt duger ! Och när jag kommer till Simrishamn i sommar då skall jag fota bl.a. hamnen och staden o anhöriga o omgivningarna, nya fräscha bilder som " jag ochså kablar ut till övriga världen  " !
  Mera båtar, allt jag visar här är fotograferat från strandpromenaden i Askersund under dagens motionsrunda i skapligt väder !
 Och här har jag kommit till hamnen ! Och när semestrarna börjar vimlar det av folk här. Askersund har varit lite bortglömt, kommunens fel ? för de andra småstäderna runt sjön verkar vara mer kända ! Jönköping ligger vid "sydspetsen" på Vättern och är den största staden. Och Askersund ligger som sagt "på nordspetsen" av sjön !
                 Och i kväll kan jag se matchen i superettan mellan Örebro sk och Örgryte på TV ! Och Örebro leder denna serie ! Heja ÖSK !!!!
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0