Så här mellan tennisgamen..

           Oj,oj,oj vilket fint väder idag, ochså ! Olika falla ödets lotter som sagt men idag verkar det som Polen får mest dåligt väder av de i central -o osteuropa och Tyskland. Tittat på radarbild ! Jag konstaterar bara att vi i Sverige är ganska förskonade  från sådant väder som kräver människoliv o evakueringar ! " Men klagar o gnäller gör vi ständigt när inte rätt parti har makten ".
                     När det gäller tennisen så förlora Maria Sharapova första set med 6-0 ! i matchen mot Jankovic. Men har nu vänt på kuttingen !
         I media meddela dom för några veckor sen att det blir ett dåligt blåbärsår. Det motsäger det myckna blommandet av blåbärsriset i Askersunds skogar. Och det här är väl inte lika luckrativt att skriva om ! Och media lär väl inte veta i förväg om det blir några frostnätter som fördärvar blomningen ? Och en del media är ganska genomskådbara när de gör Sverige uslare o uslare ju mer valet närmar sig , tänkte jag på häromdan. " Tänk att baktala sitt land o göra det sämre än någonsin för att ta politiska poäng " Nån förmåga att se sig om i världen verkar inte finnas !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0